Op Bedandbreakfast.nl betaal je géén commissies en regel je zelf de betaling met de gast, bijvoorbeeld via een betaalverzoek. Zo houd je zelf de financiële touwtjes in handen. Meld je snel aan!

“Ongelooflijk, twee dagen nadat ik mijn bed and breakfast op de site had gezet kwamen de eerste aanvragen al binnen.”

Elisabeth

Ruysdael

Waarom registreren?

Betaal géén commissies, maak meer winst

Groot bereik: miljoenen bezoekers uit Nederland en ver daarbuiten

Gratis reserveringsmanager, geen duur reserveringssysteem nodig

Bekijk voorbeeld presentatie

Vul je gegevens in om meer informatie te bekijken

Jouw B&B promoten? Bekijk de mogelijkheden:

Meld je aan voor meer informatieMeld je aan voor meer informatie

Klik op "GA VERDER" om onze uitgebreide promotie-opties te bekijken.


B&B Over ons

Wil je meer gasten ontvangen?

Laat je B&B opvallen in Google

Profiteer van een hoge positie in Google, Bing en Yahoo en ontvang meer gasten. Jouw B&B wordt uitstekend vindbaar op internet in Nederland en ver daarbuiten.

Lees meer

Gratis reserveringsmanager

Beheer reserveringen op één centrale plaats

Beheer je reserveringen met de handige reserveringsmanager. Je hebt geen duur reserveringssysteem meer nodig! Ontvang je een aanvraag? Reageren kan met een paar muisklikken. Tip: zet de reserveringsmodule met beschikbaarheidskalender gratis op je eigen website, dan heb je alle reserveringen overzichtelijk op één plek.

B&B reservation manager

B&B reviews

Val op met reviews

Reviewsterren bij je B&B in Google

Bij Bedandbreakfast.nl ontvang je al snel veel reviews van gasten. Wij zorgen dat jouw presentatiepagina geoptimaliseerd is voor Google, zodat zij reviewssterren tonen bij je vermelding. Op die manier valt je B&B extra op in het zoekresultaat van Google!

Lees meer

Betaal geen commissies

Alle inkomsten zijn voor jou

Bij Bedandbreakfast.nl zijn alle inkomsten uit je B&B voor jou. Voor een vast bedrag per jaar ontvang je reserveringen van gasten uit Nederland en ver daarbuiten. Je betaalt geen commissies, hoeveel boekingen je ook ontvangt. Hierdoor bespaar je al gauw honderden euro's per jaar!

Lees meer
B&B no commission

“We zijn zeer te spreken over de gratis reserveringsmodule van Bedandbreakfast.nl, op onze eigen website. Gasten hebben direct inzicht in onze actuele beschikbaarheid”.

Ron van HalderDreamzzz, Kaatsheuvel

“Zo’n 70 tot 75% van de boekingen komt via Bedandbreakfast.nl. Het is gewoon een goede site. We hebben echt gemerkt dat de gasten die wij zoeken, reserveren via Bedandbreakfast.nl.”

Familie WortmanDijklodges, Wijk bij Duurstede

“Bedandbreakfast.nl biedt iedereen die op zoek is naar een mooie locatie een uitnodigende website. Met hun professionele organisatie zetten zij de belangen van gasten en de aangesloten B&B’s voorop. Wij waarderen de fijne samenwerking met bedandbreakfast.nl.”

Marjan van LambalgenLandgoed Driebelterveld, Markelo